088 831 3128

office@televix72.com

Счетоводство

За да функционира нормално, всяка бизнес единица се нуждае от специалисти, които да се грижат за нейната финансово-счетоводна отчетност. Факт е, че търговските предприятия разполагат с налични варианти в организационен аспект.
За тези от Вас, които предпочитат да разчитат на професионалните грижи на доказани експерти във финансово – счетоводната сфера, кантора Телевикс е на Ваше разположение. С избора на външен за Вашето предприятие консултант и партньор, Вие си осигурявате спокойствие, спестявате време и получавате възможност да се концентрирате изцяло върху собствената си бизнес дейност.
Позволяваме си да Ви споделим, че ние от счетоводна кантора Телевикс, разполагаме със знания и опит при счетоводно отчитане на сделки в областта на динамично развиващата се онлайн търговия. Намираме правилните решения при трансграничното движение на стоки, както в рамките на Европейския съюз, така и извън него, включително дропшипинг и прилагане на режим за „обслужване на едно гише” (OSS).

Ако сме привлекли Вашия интерес, сме на разположение да ви предложим професионално счетоводно обслужване в два варианта:

I. Абонаментно месечно обслужване, което включва:

Обработка на първични и вторични счетоводни документи

Изготвяне и подаване на всички ежемесечни, тримесечни и годишни справки и декларации, относими към естеството на Вашия бизнес

Проследяване и спазване на всички законово регламентирани срокове и прагове

Изготвяне на справки и отчети по желание на клиента

Съдействие при възникнали проверки от страна на контролните органи

II. По избор:

Вие казвате от какво се нуждаете, ние се ангажираме да го изпълним по начин и в срокове, определени от Вас

Започнете своя бизнес с нашите персонализирани счетоводни услуги.