088 831 3128

office@televix72.com

За нас

Ние помагаме на нашите клиенти да спестят време, пари и енергия.

КОИ СМЕ НИЕ

Счетоводна кантора Телевикс е създадена през 2006 г. от своя и досегашен управител Зорница Петрова-Ивова. Началото се поставя с отварянето на малък офис в централната част на град Варна. Персоналът тогава е повече от скромен – двама души, изпълнени с ентусиазъм и хъс за успех.
Както може да се очаква, по онова време, скромна е и клиентската база – не повече от 30тина търговски микропредприятия. Трудности не липсват, конкуренция – също. Залага се на три основни постулата, които се следват неотлъчно през следващите години: професионална отговорност, коректност и изграждане на взаимно доверие с клиентите.
Благодарение на това, към настоящия момент кантората разполага с два офиса в центъра на града и повече от 10 души персонал.

Счетоводна кантора Телевикс е избрана за надежден и доверен партньор от над 300 микро и малки търговски дружества и еднолични търговци, представители на различни сфери от стопанския живот: производство, търговия, маркетинг и дигитална реклама, туризъм и ресторантьорство, сектор Информационни технологии, строителство, образование и други.
Клиенти на кантората са и фирми, позиционирани в различни от Варна градове в страната, без това по никакъв начин да влияе на качеството на предоставяните услуги и обслужване.
Професионалистите от Телевикс знаят, че за техните партньори са от основно значение персоналното внимание, грижата към детайла и индивидуалните потребности.
Всеки, който избере да се довери на счетоводна кантора Телевикс, може категорично да разчита на качествена и навременна консултация, без значение от спецификата и конкретиката на възникналото предизвикателство.

Започнете своя бизнес с нашите персонализирани счетоводни услуги.